Hellen van Meene

Julia Fullerton-Batten

Julia Fullerton-Batten

Eastreet

Alicia Moneva

Gerekli Bilgiler ve SSS

212 FOTOĞRAF YARIŞMASI NEDİR?

Biz, bir kültür sanat dergisiyle bir fotoğraf festivalinin yenilikçi bir karışımıyız. Yenilikçi bir fotoğraf stüdyosu tarafından gerçekleştirilen bu girişimler dahilinde, aynı zamanda çeşitli enstitülerle, platformlarla ve markalarla işbirliği de yapıyoruz. Bu yarışmada her yaştan ve her ülkeden profesyonel ve amatör fotoğrafçının, her tür kamerayla çektiği fotoğrafları kabul ediyoruz.

 

SON BAŞVURU TARİHİ NEDİR?

Başvurular 1 Mayıs 2018’de, saat 23:59’da sona erecektir. (GMT).

 

212 FOTOĞRAF YARIŞMASI’NIN ÖDÜLLERİ NELER?

Güncel ödüller için BURAYA tıklayabilirsiniz.

 

YARIŞMAYA TÜRKİYE DIŞINDAN KATILABİLİR MİYİM?

Evet. Yarışma tüm fotoğrafları değerlendirmeye alacak şekilde tasarlandı. Yurtdışından, özellikle de civar ülkelerden katılım bizi çok mutlu eder!

 

YARIŞMAYA KATILMAK ESER ÜZERİNDEKİ TELİF HAKLARIMI BAŞKASINA DEVREDER Mİ?

Hayır. Fotoğrafçıların haklarını savunuyoruz ve kendi çalışmaları üzerindeki haklarını koruyoruz. Fotoğraflarınızı yalnızca yarışma kapsamında sosyal medyada ve reklamlarda kullanmak üzere izin sahibi oluyoruz. Öncelikle tarafların onayını almadan hiçbir ticari işlem yapmıyoruz.

 

BAŞVURU SÜRECİMDE ÖZEL YARDIM VE DESTEK TALEP EDEBİLİR MİYİM?

Evet. competition@212photographyfestival.com ile iletişime geçerek başvuru sırasında özel destek ya da erişime dair bilgi talep edebilirsiniz.

 

YARIŞMAYA KATILMAK İÇİN HERHANGİ BİR YAŞ SINIRI MEVCUT MU?

Hayır. Her yaş, aşama ve her seviyeden fotoğrafçıların işlerini kabul ediyoruz. Hedefimiz yeni yeteneklerin en iyisini bulabilmek.

 

BAŞVURURKEN 10 FOTOĞRAF GÖNDERMEK ZORUNDA MIYIM?

Hayır. En az 5 fotoğrafın ekli olması durumunda da sistemimiz başvuruyu kabul ediyor.

 

YARIŞMADAKİ DURUMUMLA İLGİLİ NE ZAMAN BİLGİ ALIRIM?

Verdiğiniz e-posta adresine, başvurunuzun alındığını onaylayan bir e-posta gelecek. Birinci ve ikinci tur seçimleri sonuçlandıktan sonra fotoğraflarınızın seçilmesi veya bir ödül alması durumunda sizlerle aynı e-posta adresinden iletişime geçeceğiz. Lütfen e-postalarımızın İstenmeyen kutunuza düşmediğinden emin olun.

 

KİŞİSEL BİLGİLERİM GÜVENDE OLACAK MI?

Güvenliğimiz ve güvenli web yapımızdan gurur duyuyoruz. Katılımcılar tarafından alınan tüm veriler Veri Koruma Kanunu’na uygun olarak tutulacak ve ihlaller mümkün olan en kısa sürede ilgililere ve taraflara bildirilecektir.

 

YARIŞMAYI BİR FOTOĞRAF GRUBUNA TAVSİYE EDEBİLİR MİYİM?

Elbette. Fotoğraf gruplarından haber almayı her zaman çok seviyoruz. Tavsiyeniz her iki taraf için de çok değerli olur. Önerileriniz için bizimle daima iletişime geçebilirsiniz: studio@212photographyfestival.com.

 

BAŞVURDUKTAN SONRA GİRİŞLERİMİ GÖREBİLİR / ÜZERLERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPABİLİR MİYİM?

Hayır. Bir başvuru yapıldığında son versiyon alınmış olur. Başvuru formunuzda değişiklik yapmak isterseniz lütfen değiştirilmiş versiyonu başvuru numaranızla birlikte studio@212photographyfestival.com adresine gönderin.