Ekin Çekiç

Niels Ackermann & Sébastien Gobert

Charles Fréger

Ilona Szwarc

Ümit Savacı

Portfolyo Değerlendirmesi

Portfolyo değerlendirmesi, 4-5 Mayıs, 2019’da Yapı Kredi bomontiada’da gerçekleşecek 212 Fotoğraf Festivali sırasında yüz yüze gerçekleştirilecek. Güncel bilgi için lütfen Facebook sayfamızı beğenin ve e-posta listemize üye olun.

Portfolyo değerlendirmesi, ileri düzey ve ciddi bir bakış açısı benimseyerek çalışan ve işlerine bu bakış açısını yansıtan fotoğrafçılara yönelik olarak planlandı. Etkinlik, yeni mezunların katılımına da açık. Randevu almak için lütfen internet sitemizin iletişim sayfasındaki “Portfolyo Değerlendirmesi” seçeneğini kullanarak bize ulaşın. Başvurunuzu hızla incelememize olanak veren otomatik bir e-posta sistemimiz var. Değerlendirme randevuları başvuru sırasıyla belirlenmektedir.

Başvuru yaptığınızda sizi yönlendirebilmemiz ve randevularınızı hızlıca oluşturabilmemiz için listedeki sanatçıları dikkatle inceleyin. Tercih sıralamanıza göre görüşmek istediğiniz sanatçıların en az üç tanesinin ismini listeleyin.

İletişim sayfamız aracılığıyla başvurunuzu ve tercih ettiğiniz sanatçıların sıralamasını bize ulaştırdıktan sonra, en kısa zamanda sizinle iletişime geçeceğiz. Randevu bilgilerinizi, size atanan sanatçıyı ve görüşme sürenizi bildireceğiz. Daha fazla bilgi için gözünüz internet sitemizde ve Facebook sayfamızda olsun.

DİKKAT!

Sınırlı sayıda görüşme randevusu olduğunu unutmayın. Görüşmeyi en çok istediğiniz sanatçıların bir listesini ve başvuru e-postanızı bize mutlaka göndermelisiniz. Görüşme randevuları sınırlı olduğundan talep ettiğiniz tüm sanatçılarla görüşebileceğinizi garanti edemiyoruz.

Görüşmelere zamanında gelmeniz ve ön hazırlık yapmış olmanız çok önemlidir. Görüşmelerde kesinlikle zaman sarkması söz konusu olmayacaktır ve kaybedilen zaman telafi edilmeyecektir.

NELER GEREKLİ?

Katılımcıların yanında halihazırda tamamlanmış bir fotoğraf serisi ya da üzerinde çalıştıkları bir projeye ait bir portfolyo olmalıdır. Değerlendirme oturumlarına dair sabit bir beklentiye sahip olmaları şart değildi. Görüşmelerde genel bir değerlendirme alınabilir, kavramsal gelişim üzerine birlikte düşünülebilir, yapıcı değişiklik önerileri talep edilebilir vb.

YORUMCULAR

Onaylanan yorumcuların listesi aşağıdadır. Bilgi için fotoğraflara tıklayınız. Öngörülemeyen sebeplerden dolayı bu liste değişebilir.